Tarieven

Consult volwassenenEUR 85,- incl. BTW*
Consult kinderen/jongeren/jongvolwassene t/m 25 jaarEUR 70,- incl. BTW*

Een consult is live of online via Zoom en duurt 60 minuten (met evt. uitloop van 15 minuten). Het eerste consult duurt 90 minuten.

Lokatie en contact

EFT aan Zee ligt op loopafstand van het strand. Vanaf 10 uur is het betaald parkeren.

Afspraak afzeggen/verplaatsen

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren afgezegd of verzet worden. Afspraken die later worden verzet of afgezegd, worden voor 50% in rekening gebracht.

Belangrijk

EFT vervangt niet zonder meer een medische behandeling. EFT gaat goed samen met reguliere medische of psychische behandeling. Raadpleeg hiervoor EFTaanZee en de medisch of psychisch behandelaar. Gebruik van EFT is onder eigen verantwoordelijkheid.

*Mensen met persoonlijkheidsstoornissen of zware psychiatrische problematiek en psychotische decompensaties in de voorgeschiedenis, raad ik aan een gespecialiseerde behandelaar te nemen .

Opleiding

Ik ben kandidaat gecertificeerd in Gold Standard EFT bij Novet – het Gary Craig Official EFT Training Center. Ik ben opgeleid door Gabrielle Rutten, arts (n.p), EFT-specialist en directeur van NOVET. Ze werkt als enige in Nederland samen met Gary Graig, de grondlegger van EFT. De afgelopen twintig jaar heeft ze honderden therapeuten, artsen en coaches opgeleid en mensen met zware trauma’s en angsten behandeld.